Dak onderhoudscontract

Home » Dak onderhoudscontract

Dak onderhoudscontract bij PDK B.V

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Dak onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van het dak te verlengen en problemen van het dak vroegtijdig op te kunnen merken. Hierdoor wordt de schade beperkt. PDK B.V onderhoudt en inspecteert daken, dit kan eenmalig gratis. U kunt ook het dak met meer regelmaat laten inspecteren, hiervoor kunt u een onderhoudscontract dak afsluiten. Op deze pagina geven we u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn!

Wat is een dak onderhoudscontract?

Een dak onderhoudscontract dak is bedoeld om regelmatig uw dak te laten controleren. Bij de meeste contracten zorgen we ervoor dat we u één of twee keer per jaar bezoeken om uw dak te controleren.   We kunnen de frequentie van de controle aanpassen aan uw wensen. Tijdens zo’n bezoek controleren we het dak,dakbedekking, lood en zinkwerk nauwkeurig. Dit om te zorgen dat het risico op schade verkleind wordt.

Voordelen van een contract

U wil natuurlijk dat uw dak zo lang mogelijk schadevrij blijft. Door regelmatig uw dak te laten controleren, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Ook onzichtbare lekkage en slijtage worden tijdig opgespoord. We reinigen uw dakgoten tijdens de inspectie ook, hierdoor wordt de kans op een lekkage aanzienlijk verminderd. We controleren daarbij uw afvoerbuizen, zodat uw afvoerbuizen niet verstopt raken. Bij een controle wordt de afwerking van de velux dakramen, dakgoten en waterafvoerbuizen gecontroleerd, Ook controleren we de staat van het lood en zink. waardoor deze optimaal blijven. Een onderhoudscontract dak zorgt ervoor dat uw dak regelmatig wordt gecontroleerd en dus in een goede staat blijft.

  • Voordelen van uwdak onderhoudscontract
  • Een dak onderhoudscontract kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en is zeker aan te raden.
  • De afwerking betreffende velux dakramen, dakgoten en waterafvoerbuizen blijft optimaal.
  • Ook onzichtbare lekken en slijtage worden tijdig opgespoord.
  • Dakgoten worden gereinigd.
  • Het voorkomen van verstopte afvoerbuizen.
  • Gratis  kleine  reparaties

Wij willen graag een 100% tevreden klant, waarmee wij een langdurige relatie aangaan. Wij willen geen concessies doen aan kwaliteit en u de zekerheid bieden van een goed dak.Daarom gebruiken wij alleen de beste (KOMO gecertificeerde) materialen en de beste vakmensen. En daarom hebben wij ook onderhoudscontracten.
Dat geeft u zekerheid over uw dak!

Verleng de levensduur van uw dak en schakel voor een dak onderhoudscontract de professionals van PDK B.V in. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Naam / Bedrijfsnaam

E-mailadres

 

Recente projecten